Nieuws

Start nieuwe lessen DO-IN yoga in Winsum en Garnwerd

Doe mee met DO-IN yoga, dan leer je je lijf en jezelf goed kennen en weet je -nog- beter hoe je met je lijf en jezelf moet omgaan! Vanaf maandagavond 7 september om 19.30 uur in OBS de Kromme Akkers te Garnwerd, in Winsum vanaf donderdagavond 10 september om 19.30 en vanaf vrijdagochtend 11 september om 10 uur, in mijn prachtige praktijkruimte aan het Boogplein in Winsum. Kom een keer proberen, ook als je niet kunt. Als je moet werken moet je natuurlijk werken, maar verder is het natuurlijk ook vaak een kwestie van keuzes maken. En DO-IN is laagdrempelig; je hoeft niet per se heel lenig te zijn of te worden en toch is het ook uitdagend en heel leerzaam. Als je weet dat het goed voor jou en je lijf zou zijn, kies dan eens voor jezelf, je bent van harte welkom voor een proefles! Voor meer informatie over DO-IN zie de DO-IN pagina.

 

06-16553206

info@shiatsuwinsum.nl

 

 

29 en 30 augustus Yoga in de kerk

Een weekend Yoga lessen van verschillende docenten in verschillende karakteristieke kerkjes in Noord Groningen, waaronder ook mijn DO-IN lessen! Meer informatie op yoga in de kerk.

 

 

Actieve workshop Elementen en Meridianen

Velen hebben al wel eens gehoord van de Elementenleer en de lichaamsmeridianen, bijvoorbeeld via Shiatsu, DO-IN of Accupunctuur. Maar wat is dat nou precies? Dat gaat Martin je die avond uitleggen. De deelnemers zelf beelden daarbij de betekenis en functies van de verschillende elementen en meridianen uit, zodat de nieuwe kennis blijft hangen. De aanvang is 20 uur, het duurt ongeveer een uur, deelname kost 10 euro. info en opgave: info@shiatsuwinsum.nl, 06-16553206.

 

Zaterdag 14 september open dag ShiatsuWinsum.

Op zaterdag 14 september is het Open Monumentendag, een dag om monumenten eens van binnen te bekijken. Tijdens die dag stel ik ook mijn nieuwe praktijkruimte open voor bezichtiging, en ben ik ook zelf aanwezig om u over Shiatsu en DO-IN te vertellen. U bent van harte welkom om het prachtig gerestaureerde Oude Gemeentehuis bekijken en een bezoek te brengen aan mijn nieuwe praktijk! Zaterdag 14 september, van 12 tot 17 uur, het Oude Gemeentehuis, Boogplein, Hoofdstraat W. 4a, Winsum. info@shiatsuwinsum.nl, 06-16553206.

 

ShiatsuWinsum is verhuisd!!

Na bijna 16 jaar in het monumentale Jacobijnenhuis, is de praktijk van ShiatsuWinsum verhuisd. Per augustus 2019 is de praktijk gevestigd in weer een monument, het Oude Gemeentehuis aan het Boogplein in Winsum. Hier is ook de nieuwe winkel van natuurvoeding Fluitekruid gevestigd. Op de verdieping daar boven is in een prachtig gerestaureerde ruimte van zo'n 90 m2 het nieuwe onderkomen van ShiatsuWinsum gevestigd. Een mooie, sfeervolle ruimte met veel licht, waar naast de Zen Shiatsu, ook voldoende ruimte is om de DO-IN yoga lessen te geven, in een atmosfeer die daar goed bij past. Ik ben heel blij met mijn nieuwe onderkomen, en ook de reacties van bezoekers tot nu toe zijn zeer enthousiast!

 

1 Uurtje Adem, Buik, Rug, Bekken

oefeningen in een kleine groep.

info@shiatsuwinsum.nl; 06-16553206

 

DO-IN (Tao Yoga) in Garnwerd en Winsum

Op donderdagavond in Garnwerd, om 19.30 's avonds. Op de woensdagmiddag in Winsum, om 15.00 uur. DO-IN, ook wel Tao Yoga genoemd, is een oude Japanse vorm van lichaamsoefening, gebaseerd op het stelsel van meridianen waar ook Shiatsu en Acupunctuur op werken. Vanuit ontspanning worden er oefeningen gedaan waarmee de meridianen gestrekt worden, waardoor je zelf een instrument in handen krijgt om je lichaam beter te leren begrijpen en de gezondheid en fitheid te verbeteren en te behouden. DO-IN is zeer toegankelijk en laagdrempelig, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld yoga ervaring interessant. Kom proberen! In Winsum op woensdagmiddag om 15.00 uur. In Garnwerd op donderdagavond om 19.30 uur tel. 06-16553206, of info@shiatsuwinsum.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook; zie menu-balk.